+90 544 790 66 06

Sosyal Medyada Biz}

İstanbul Asansör Kiralama
İstanbul da nakliye asansörlerine mi ihtiyacınız var ? O zaman sizler için en uygun fiyatlara kiralık asansörlerimizi hizmetinize sunuyoruz. Sizlerde hemen arayın ve detayları öğrenin.
ARA

Erenköy Kiralık Asansör

Erenköy Kiralık Asansör

Gelişen teknolojiyle artık birçok farklı alanda kullanılan asansörler, her sektör için avantaj sağlamaktadır. Gökdelenlerden iş merkezlerine; fabrikalardan hastanelere kadar her iş alanında insanlığın hayatını kolaylaştıran asansörler, günümüzde mobil asansör seçeneğiyle de hizmete sunulmuştur. Aşağıda evden eve nakliyat hizmetlerinde kullanılmasıyla popülerleşen mobil asansörlere dair en çok sorulan soruların cevaplarını sizin için derledik.

Mobil Asansör Kullanım Alanları Nelerdir?

Evden eve nakliyat alanında sıklıkla kullanılan mobil asansörler; ofis, hastane ve arşiv taşımacılığının yanı sıra inşaat sektöründe yük taşıyabilmek için de kullanılmaktadır.

Mobil Asansörler En Fazla Kaç Kilo Taşıyabilir?

Mobil asansörlerim kaldırma kapasiteleri; hangi yıl üretildiğine, kurulum yerine ve kurulacağı katın yüksekliğine göre değişmektedir. Eski model asansörler en fazla 100 kg taşıyabilirken yeni nesil mobil asansörlerde bu kapasite çok daha fazladır. Kuzenler Kiralık Asansör olarak hizmete sunduğumuz son teknoloji mobil asansörler 400 kg’ a kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

Mobil Asansörler Çöker Mi?

Bu noktada önemli olan faktör asansörün bakım ve onarım düzenidir. Bazı asansör kiralama firmalarının atladığı bu bakımlar, her ay düzenli yapılmazsa asansör kafesinin ağır yük altında çökmesine neden olabilir. Erenköy Kiralık Asansör olarak, sizlerin ve sevdiklerinizin can güvenliği için bakımlarımızı her ay düzenli olarak yapmaktayız.

Mobil Asansörler Her Kata Kurulabilir Mi?

Bu sorunun cevabı asansörlerin kalitesine göre değişmektedir. Bazı mobil asansörler binanın en fazla 10. Katlarına kadar ulaşım sağlayabiliyorken bazıları ise gelişen teknoloji sayesine daha yüksek noktalara kurulabilmektedir. Kuzenler Asansör Kiralama hizmetinde sunulan mobil asansörler, sağlam alt yapısı sayesinde binaların 25. Katına kadar güvenle ulaşım sağlayabiliyor.

904 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Ara